Video content

Een sprekende video is een effectieve manier om uw boodschap aan de man te brengen. Met een hoogwaardige en authentieke video zet u uw bedrijf op de kaart. Mediahuis Noordwijk heeft jarenlange ervaring op het gebied van videografie en legt de essentie van uw videoboodschap op een kwalitatieve manier vast.

Dat doen we in samenspraak. Samen bepalen we het doel van de video. Of het nu gaat om een videocampagne, bestaande uit meerdere video’s, of een korte promoshoot, alles is mogelijk. 

IMG_0402

Bekijk hier een klein gedeelte van onze portfolio

Video marketing

Elke video is anders. Elke branche is anders. Elke boodschap is anders. En dat betekent dat er maatwerk moet worden geleverd. In overleg bespreken we de mogelijkheden. Dit doen wij het liefst fysiek, zodat we een gevoel kunnen krijgen van het bedrijf. Tijdens de kennismaking bespreken we uw wensen en nemen we een aantal mogelijkheden met u door. Op basis daarvan maken we een vrijblijvende offerte.

De offertebespreking kan telefonisch of via een online meeting, maar het liefst drinken wij een kopje koffie met onze nieuwe klanten.

De voordelen van video content social media

  • De emotie en persoonlijkheid kan beter worden getoond in een video;
  • Met een video maak je de klant enthousiast om meer te lezen;
  • Je straalt een transparant imago uit naar de klant;
  • Je verhaal op een creatieve wijze overbrengen;
  • Dynamisch beeld valt meer op dan tekst of foto’s.
IMG_0402

Video op maat

Testimonials, productvideo’s, promoshoots of een bedrijfsfilm? Bij Mediahuis Noordwijk lopen onze expertises op het gebied van videomarketing breed uiteen. Toch hebben al onze video’s een ding gemeen, namelijk: maatwerk.

Door in gesprek te gaan met onze klant leren we het bedrijf kennen en kunnen we de urgentie van de videoboodschap bepalen. Op basis daarvan maken we samen een script om tot een optimale video te komen. Na het filmen wordt de video meerdere malen met bekeken, zodat eventuele feedback kan worden verwerkt. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook.

Samen bouwen we aan een videomarketing strategie

Een video moet doordacht zijn om echt impact te kunnen maken op de klant. Om die reden is het relevant om een strategie te bedenken. Wat wilt u daadwerkelijk communiceren? Wie is mijn doelgroep? Wat is het uiteindelijke doel van de videoboodschap? Wat moet het u opleveren? Zomaar vier belangrijke vragen voordat we aan de slag gaan met het maken van een strategie.

Video marketing consultancy

Heeft u nog geen duidelijk plan voor de video, maar wilt u toch even sparren? Geen probleem. Mediahuis Noordwijk denkt graag met u mee. Tijdens onze consultancy organiseren we een kleine brainstorm, waarin we alle mogelijkheden bespreken. Op deze manier heeft u meer inspiratie en is het gemakkelijker om een definitieve keuze te maken.

Klinkt een bedrijfsvideo als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Andere diensten

Scroll naar boven