Social media pakket

Wilt u meer halen uit uw online communicatie via social media? Met Mediahuis Noordwijk kiest u voor een partner die uw social media bedenkt, ontwikkelt, beheert en monitort. Wij zijn een ervaren social media bureau en weten precies wat er nodig is om originele en authentieke content te ontwikkelen voor diverse branches.

Dankzij onze journalistieke historie, in combinatie met professioneel beeldmateriaal, zorgen wij ervoor dat uw social media activiteiten onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrentie. Daar plukt u de vruchten van.

IMG_0264
IMG_0391

Social media marketing pakket

Wanneer u kiest voor social media uitbesteden pakketten, weet u zeker dat de social media op een hoogwaardige en doordachte wijze wordt uitgevoerd. Wat u hierbij van ons mag verwachten:

Bedenken social media content

Samen bespreken we wat voor type content u zou willen delen. Vervolgens gaan we aan de slag om originele content te bedenken. Dat kan in overleg, maar u zou dat ook aan ons kunnen overlaten.

Ontwikkelen social media content

De social media ideeën worden uitgewerkt in een doordachte contentkalender, waar rekening is gehouden met inhakers, jubilea en feestdagen. Op basis daarvan ontwikkelen we de content en zullen wij deze plaatsen op uw social media kanalen.

Beheren social media content

Uw social media berichten worden allemaal geplaatst door ons. Dat betekent dat wij toestemming krijgen om op uw account actief te zijn. In overleg kunnen we ook bespreken of we de conversaties met uw klanten moeten bijhouden.

Monitoren social media content

Als laatste houden we de resultaten van uw social media berichten bij. Zo weten we precies hoe een bericht scoort en wat er vervolgens uit te halen is. Zo kunnen we waar nodig bijsturen en optimaliseren.

Social media pakket op maat

Vanaf:
op maat Maandelijks
  • Video content
  • Fotografie
  • Plaatsing op social media
  • Uitzetten van advertenties
  • Strategie opstellen
Populair

Social media content pakket

Vandaag de dag is social media niet meer weg te denken uit ons leven. Tegenwoordig is het de populairste manier om in contact te komen met uw potentiële klant. Echter wordt er vandaag de dag steeds meer gevraagd van onze creativiteit. Dat komt doordat het aanbod aan berichten op social media gigantisch is.

Om onderscheidend te blijven van uw concurrenten is het verstandig om te kiezen voor een creatieve en professionele partner die consequent bezig is met het plaatsen en bedenken van uw content. Mediahuis Noordwijk staat voor u klaar.

Marketing pakketten

Onze zogeheten marketingpakketten zijn een optelsom van al onze expertises. Samen bespreken we uw wensen, zodat wij een passen pakket voor u kunnen aanbieden. Vanaf dat moment hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de content. U kunt zich dan volop richten op uw eigen core business.

Ervaar de voordelen van onze social media pakketten. Samen tillen we uw online vindbaarheid naar een hoger level.

Andere diensten

Scroll naar boven