Social media content

Het bedenken van social media content kan een proces zijn dat soms eindeloos duurt. Het is namelijk ontzettend lastig om iets te bedenken wat ‘scoort’. Daarnaast kijkt u vaak vanuit uw eigen perspectief en weet u wellicht niet precies wat uw doelgroep wenst te zien. Om die reden is het een goede reden om te kiezen voor een social media bureau dat de content voor u bedenkt, uitwerkt en monitort.

Samen bespreken we de doelen van uw social media kanalen. Vervolgens starten we een brainstormsessie en schrijven we diverse ideeën uit met betrekking tot de content. Op basis daarvan maken we een strakke contentplanning zodat u precies weet wanneer welke post op de socials verschijnt. Tussentijds is er altijd een mogelijk om bij te sturen. We monitoren alle resultaten om ervoor te zorgen dat het optimale resultaat wordt behaald. 

IMG_0278

Social content bureau

Als social media bureau werken we aan de hand van een bewezen stappenplan:

1.Luisterend oor

De eerste stap bestaat uit het noteren van de doelstellingen, het leren kennen van uw bedrijf en het afstemmen van de afspraken. We luisteren naar uw wensen om ervoor te zorgen dat de social media content ook daadwerkelijk past bij de identiteit van uw bedrijf.

2. Delen van content

Met een brainstormsessie aan inspiratie en ideeën kunt u naar de volgende stap: het daadwerkelijk creëren en publiceren van de bedachte content. Hierbij werken we met vaste templates zodat de content herkenbaar en authentiek blijft.

3. Feedback en bijsturing

Niet alle content zal goed scoren. Logisch, door het gigantische aanbod aan content zal niet alle content gezien worden. Doordat we wekelijks en maandelijks bij kunnen sturen zorgen we ervoor dat de content wordt geoptimaliseerd.

Social media content uitbesteden

Wilt u meer halen uit uw social media uitingen? Kies er dan voor om uw content te laten uitbesteden aan een ervaren social media bureau. Bij Mediahuis Noordwijk hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van social media. We weten dan ook wat er nodig is om content te bedenken dat uiteindelijk goed scoort bij uw gewenste doelgroep.

Dankzij ons vermogen om creatief te zijn, in combinatie met hoogwaardig beeldmateriaal zorgen wij ervoor dat uw social media kanalen een heuse boost krijgen. Daar plukt u de vruchten van.

Andere diensten

Scroll naar boven