Social media beheer

Merkt u door drukte met uw eigen bedrijf dat het lastig is om de social media wekelijks bij te houden? Dan kan social media beheer door een externe partner een uitkomst bieden. Bij Mediahuis Noordwijk zorgen wij ervoor dat er iedere week originele content wordt gedeeld op al uw gewenste social media kanalen.

Samen stellen we een contentkalender op, zodat het voor ons beide duidelijk is wanneer wat zal worden gedeeld op de socials. Inhakers, jubilea en andere relevante data worden hier natuurlijk ook in benoemd. Op basis van de contentkalender organiseren we een brainstormsessie om de planning te vullen met creatieve ideeën voor de content. Hierbij houden we altijd rekening met de identiteit van uw bedrijf.

jason-pischke-5SPIwSCxOGI-unsplash

Social media beheerder

Als social media beheerder zijn wij verantwoordelijk voor het regelmatig plaatsen van creatieve en authentieke content. Het beheer laten uitbesteden is dan ook een ideale wijze om een stok achter de deur te hebben. Zo weet u zeker dat er consequent en actief zal worden gewerkt aan uw social media.

De voordelen van social media beheer:

  • Consequent delen van content;
  • Verhoging van de online zichtbaarheid;
  • Ook de interactie met volgers wordt beheerd;
  • Een vast aanspreekpunt;
  • Social media beheer geheel naar wens, altijd maatwerk.

Social media beheer uitbesteden

Houd uw social media up to date door te kiezen voor social media beheer. Samen stellen we een doordacht plan op zodat we weten wat er wekelijks zal worden gedeeld op de socials. Dat begint met een oriënterend gesprek waar we de verschillende social media doelstellingen formuleren. Vanuit deze basis volgt er een brainstormsessie waarbij we creatieve content bedenken die gedeeld zal worden op uw social media.

Mediahuis Noordwijk helpt u graag bij het optimaliseren van uw social media kanalen. Til uw online vindbaarheid naar een hoger niveau.

Andere diensten

Scroll naar boven