Website fotografie

Uw website is het online visitekaartje van het bedrijf. Logisch dat u deze dus regelmatig kritisch bekijkt. Het is namelijk de plek waar uw potentiële klanten worden beïnvloed in het aankoopproces. De fotografie speelt een belangrijke rol bij het maken van een goede, eerste indruk. Een slechte eerste indruk is namelijk zo gemaakt. Zorg ervoor dat u dit voorkomt. Mediahuis Noordwijk helpt u graag bij het professionaliseren van de website.

9X7A3987

Fotografie portfolio website

Veel potentiële klanten bezoeken de portfolio-pagina op websites. Vaak is het na de homepage de meest bezochte pagina op een website. Dit komt doordat het vaak dé plek is waar u met trots uw klanten uit het verleden toont. Naast het feit dat deze klanten een mooi podium verdienen, is het voor nieuwe klanten vaak een belangrijke afweging in het aankoopproces.

 

Door gebruik te maken van kwalitatieve foto’s zorgt u ervoor dat de portfolio een professionele indruk werkt. Draai het eens om: Als u op een website bent en de portfolio bekijkt, hoe zou u dan reageren op foto’s met lage resoluties of foto’s zonder doel?

 

Bij Mediahuis Noordwijk snappen we als geen ander wat de essentie is van sprekend beeldmateriaal. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Professionele foto website

Een groot deel van uw klanten zullen uw website ooit hebben bezocht. Het is namelijk dé plek waar alle informatie over uw bedrijf te vinden is. Het is ontzettend belangrijk dat deze website een professionele en vriendelijke indruk geeft, zodat klanten geïnteresseerd raken in een mogelijke samenwerking met uw bedrijf.

De voordelen van professionele fotografie

  • Goede eerste online indruk;
  • Representatieve foto’s van uw bedrijf en u werknemers;
  • Kernwaardes van uw product of dienst op beeld;
  • Persoonlijke uitstraling van uw bedrijf.

Sprekend beeldmateriaal is een must. Mediahuis Noordwijk helpt u graag bij al uw vraagstukken op het gebied van fotografie!

Andere diensten

Scroll naar boven