Evenement fotografie

Recent een uniek evenement mogen organiseren? Maar baalt u dat er te weinig geslaagde foto’s zijn gemaakt? Dan gaat u dat de volgende keer zeker voorkomen!

Bij Mediahuis Noordwijk zijn wij expert op het gebied van evenementfotografie. Wij houden hierbij rekening met diverse factoren zoals sfeer, belichting en het publiek. Wij fotograferen verschillende uiteenlopende evenementen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden en Den Haag. Of het nu gaat om concerten, congressen, bedrijfsfeesten, borrels, meeting of sportevenementen, wij staan voor u klaar!

9X7A3333
IMG_0474

Event fotograaf

Een geslaagd event wilt u natuurlijk delen met uw netwerk of uw klanten. Het is dan erg prettig wanneer u over beeldmateriaal beschikt wat bestaat uit sprekende foto’s, die de essentie van het evenement aantonen. Bij Mediahuis Noordwijk weten wij precies hoe we uw bedrijfsevenement op de gevoelige plaat moeten leggen.

Evenementenfotograaf voor persmomenten

Ook het vastleggen van officiële persmomenten behoort tot ons pakket aan expertises. We komen dan op locatie om de gebeurtenis op professioneel beeld te krijgen, waarna we de eerste beelden op korte termijn kunnen aanleveren. Deze zijn dan direct te gebruiken voor persberichten, nieuwsbrieven of ander online gebruik.

Waarom Fotografie evenementen?

  • Het beeldmateriaal uit het evenement kan gebruik worden voor marketingdoeleinden;
  • Een mooie terugblik op een geslaagd evenement;
  • Mensen die niet aanwezig waren krijgen toch een goede indruk;
  • Het beeldmateriaal is uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden.

Fotograaf event in Den Haag en omstreken

In de regio Duin-en Bollenstreek, Leiden en Den haag staan we graag voor u klaar bij het fotograferen van diverse evenementen. Wilt u een fotograaf inhuren evenement? Dan bent u bij Mediahuis Noordwijk op de juiste plek. Dankzij onze ervaring met het partnerbedrijf NoordwijkNu beschikken wij over de nodige ervaring om evenementen en nieuws gerelateerde gebeurtenissen op beeld te krijgen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie kunnen we bekijken wat er mogelijk is.

Andere diensten

Scroll naar boven