Dronefoto's

Dronefotografie is een vak apart. Naast dat de fotograaf moet beschikken over de juiste skills, is het belangrijk dat hij weet wat de regels en wetgevingen binnen de gemeente zijn. Zomaar dronefoto’s schieten is namelijk niet op iedere plek toegestaan. Bij Mediahuis Noordwijk zijn wij altijd op de hoogte van de regionale wetgevingen en weten we precies waar er wél en niet mag worden geshoot. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van dronefoto’s en kunnen wij uw evenement, bedrijfspand, natuurbeelden of andere beelden vanaf een heel nieuw perspectief op beeld brengen.

 

Dronefoto’s geven een extra dimensie aan uw social media of website. Ervaar het zelf door uw dronefotografie uit te laten voeren door Mediahuis Noordwijk.

IMG_0465

Dronefoto’s door Mediahuis Noordwijk

Wanneer u kiest voor dronefotografie door Mediahuis Noordwijk, bent u verzekerd van:

  • Uitmuntende kwaliteit aan dronebeelden;
  • Kwalitatieve nabewerking van de fotografie;
  • Dronefotografie volgens veiligheidsnormen;
  • Kennis van lokale omstandigheden en wetgevingen;
  • Dronefotografie geheel naar uw wens.

 

Samen bespreken we de wensen voor de dronefotografie. Wij delen onze kennis en creatieve ideeën om gezamenlijk tot een beslissing te komen. Het resultaat? Een prachtig beeld van uw evenement, bedrijfspand of andere setting.

Dronefotografie

Bent u op zoek naar een professioneel en jong bedrijf in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden en Den Haag? Dan bent u bij Mediahuis Noordwijk op het juiste adres. Samen bespreken we de mogelijkheden om uw online aanwezigheid te optimaliseren.

Andere diensten

Scroll naar boven