Online adverteren

Wilt u uw online communicatie specifiek richten op een bepaalde doelgroep. Denk dan eens aan online adverteren. Met online adverteren zorgt u ervoor dat u online vindbaarheid sterkt toeneemt. Wanneer u specifiek adverteert op de potentiële klant, ervaart u daar binnen korte tijd de voordelen van.

Mediahuis Noordwijk is expert in het vaststellen van de doelstellingen, het bepalen van de doelgroep, het bedenken van een creatieve uiting en het uitzetten van succesvolle online campagnes.

jason-pischke-5SPIwSCxOGI-unsplash
IMG_0256

Gericht online adverteren

De voordelen van online adverteren zijn groots:

- De mogelijkheid om beter te concurreren binnen uw branche; - Online resultaten zijn meetbaar en dus bij te sturen;
- Het bereik is ontzettend groot;
- Gericht adverteren op interesses, geografische ligging, leeftijd en meer;

Adverteren Den Haag

Ons werkgebied wat betreft adverteren is gefocust op de regio Duin-en Bollenstreek, Leiden en Den Haag. Dit komt doordat wij bekend zijn met deze regio’s en hierbinnen beschikken over diverse uiteenlopende netwerken. Dat maakt het mogelijk om specifiek te adverteren in een bepaalde gemeente.

Wilt u meer weten over de regio’s waarbinnen wij kunnen adverteren? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

IMG_0278
IMG_0391

Lokaal online adverteren

Wanneer u inwoners uit Noordwijk en Katwijk wilt bereiken kunt er ook voor kiezen om lokaal te adverteren. Dankzij ons partnerbedrijven NoordwijkNu en KatwijkActueel kunnen wij banners, video’s, vacatures en advertorials op verzoek adverteren.

Op deze manier verschijnt uw bedrijf op de website noordwijknu.nl of katwijkactueel.nl. Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf te adverteren op deze websites? Neem dan contact met ons op.

Online advertentie bureau

Met social media advertenties kunnen wij ervoor zorgen dat uw social media berichten terecht komen bij specifiek gefilterde klantgroepen. Het is namelijk mogelijk om uw doelgroep te specificeren op leeftijd, gender, interesses, woonplaats, en functie. Een unieke en eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat uw bedrijf wordt gezien door de mensen die uiteindelijk bij u moeten kopen.

Daarnaast is het mogelijk om qua budget geheel naar wens te adverteren. U stelt uw budget in, wij doen vervolgens de rest. Bij het instellen van uw social media budget ziet u gelijk hoe groot de potentiële doelgroep is. De attentiewaarde is hier ontzettend hoog, waardoor er weinig waste is aan het budget. U weet namelijk zeker dat het bericht enkel terecht komt bij voor u relevante doelgroepen. Tijdens de campagne is bijsturen en optimaliseren eenvoudig.

IMG_0264

Andere diensten

Scroll naar boven